Kårsta Matchplay 2024

Vill du bli 2024 års matchspelsmästare? Då ska du anmäla dig till Kårsta Matchplay 2024.

Spelform: Vid fullt startfält (64 deltagare) kommer det att genomföras 5 omgångar + final för dem som går hela vägen. Vid varje omgång spelas matchspel över 18 hål.

Regler:

  • Kårsta matchspel spelas med handicap. Där den som har lägst hcp, i matchen, får noll slag och den andra får de slag som skiljer enligt slopetabell.
    (Ex: Har spelare A 3 slag vanligtvis enligt slopetabellen och spelare B har 13 slag. Spelare A får då lämna 10 slag till spelare B, det betyder att spelare B får ett slag på de hål som har index 1-10.)
  • Vid lika resultat efter 18 hål, går matchen vidare och ni spelar då ett hål i taget till någon vinner. (Om ni måste spela vidare efter 18 är det viktigt att ni har en dialog med receptionen)
  • Max deltagare: 64 stycken (Först till kvarn)
  • Anmälan sker via mingolf senast 21 april.
  • Tävlingen är endast öppen för klubbens medlemmar.
  • Tee i klubbtävlingar I klubbens tävlingar är standard tee för herrar tee 56 och för damer tee 47. Pojkar upp till 12 år och herrar 70+ har möjlighet att spela från tee 50. Herrar 80+ har möjlighet att spela från tee 47. Flickor upp till 12 år och damer 70+ har möjlighet att spela från tee 43 vid tävling

Startlistan kommer ej publiceras på mingolf, utan det kommer sitta ett matchspelsträd uppe på klubben där ni ser vem ni möter i första matchen, det är då upp till den personen som skriver upp sig sist i trädet att kontakta sin motspelare, ni kommer då överens om en tid, bokar en starttid och spelar. Den som vinner matchen har i uppgift att fylla i matchspelsträdet. Behöver ni hjälp med att få tag på er motspelare kan ni kontakta receptionen.

Spelomgångar:

Omg 1 spelasSenast 26 maj
Omg 2 spelasSenast 16 juni
Omg 3 spelasSenast 28 juli
Omg 4 spelasSenast 18 augusti
Omg 5 spelasSenast 8 september
Final spelasSenast 29 september

Vid frågor kontakta Thomas Berglund, tavlingskommitte@karstagk.se

 

Instagram