NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Imorgon öppnar restaurangen för säsongen!

Välkommen att äta lunch hos oss!

Måndag 11 mars öppnar vi restaurangen för säsongen. Under de inledande veckorna har vi öppet måndag-fredag klockan 11.30-14.00.

MENY – vecka 11

MÅNDAG
Lasagne

TISDAG
Grekiska köttfärsbiffar med rostad potatis & tzatziki

ONSDAG
Burgundisk köttgryta med kokt potatis

TORSDAG
Baconlindad kycklingfile med potatisgratäng & oreganosås

FREDAG
Kårstarullade köttbullar med mos , gräddsås , rårörda lingon & inlagd gurka

LÖRDAG
Stängt

SÖNDAG
Stängt

Vegetariskt alternativ finns för 119 kr

Vill du börja spela golf?

Vi erbjuder nybörjarkurser inomhus!

Årets utomhussäsong närmar sig och vad passar inte bättre än att vara redo för golf direkt när banan öppnar? För endast 950 kronor erbjuder vi Grönt kort-kurs tillsammans med våra tränare där både teori och praktik ingår i kursen. Om du sedan vill bli medlem hos oss erbjudet ett subventionerat pris under dina t-r-e första år hos oss.

Klicka här om du vill veta mer eller anmäla dig till en kurs.

PGA Summit 2024 – konferens & utbildningsvecka

Vår tränare Mimmi genomför PGA Högre tränarutbildning och har nu studerat i ett år. Under vecka 9 genomförde hon en utbilningsvecka på Barsebäck Golfklubb och under den här veckan har utbildningen fortsatt i Halmstad. Mimmi läser tillsammans med 24 elever. Vår klubbchef Anna är mentor på tränarutbildningen och följer Mimmis klass under hela utbildningen.

Efter att utbildningsdagarna var genomförda avslutades veckan med PGA Summit onsdag-fredag dit tränare från hela Sverige samlas och nätverkar, konfererar och utvecklas.

Det vi har lärt oss under denna vecka är mycket värdefull information som vi tar med oss hem till klubben. 

Jens Fröderberg – vår nya PGA tränare!

Det är med stor glädje vi kan presentera vår nya tränare Jens Fröderberg välkommen till klubben! Jens kommer ursprungligen från Bollnäs men har arbetat på Öijared Golfklubb. Vi skulle beskriva honom som en mycket kompetent och varmt person som studerar tillsammans med Mimmi på PGA Högre tränarutbildning. Jens kommer att ha en kombinerad tjänst som tränare och receptionist under sommaren för att vintertid jobba i team med Mimmi som tränare samt med marknad/sälj.

Jens kommer att börja sin anställning hos oss den 2 april. Varmt välkommen till oss! 

Nedan ser ni en hälsning och kort presentation från Jens:

Mitt namn är Jens Fröderberg, jag är 32 år gammal och kommer urpsrungligen från Bollnäs i Hälsingland. Jag har däremot bott i Göteborg de senaste åren och då jobbat på Öijared GK.

Jag har spelat golf sedan barnsben, och det blir faktiskt bara roligare och roligare för varje år som går (tro det eller ej). På fritiden gillar jag givetvis att spela golf, gymma och umgås med min flickvän, familj och vänner. Det blir också en del Padel. En av anledningarna till att jag fått upp ögonen för just Kårsta är på grund av den familjära känsla jag kände så fort jag kom hit första gången. Det kändes verkligen som att komma hem trots att jag aldrig varit här tidigare.

Med det sagt är jag oerhört taggad på allt vad Kårsta GK har att erbjuda och jag är helt övertygad om att vi kommer ha väldigt roligt tillsammans!

Tre snabba: Longest Drive? 346m

Favoritmat? Smashed Burgare

Roligaste golfbana? Bollnäs GK

Vill du jobba med oss?

Är du äldre än 20 år och intresserad av att arbeta hos oss i restaurangen denna säsong? Ta då gärna kontakt med vår klubbchef Anna via mail eller telefon.

Mailadress: anna@karstagk.se
Telefon: 019-7667752

Har du missat att betala din årsavgift för säsongen?

Har du missat att betala din avgift inför året? Den finns fortfarande upplagd i Min Golf och vi påminner dig om att betala den snarast. Klicka här för att komma till Min golf.

På vår hemsida finns det en enkel lathund som beskriver hur du gör för att betala avgifterna. Det finns även information om friskvårdsbidrag, betalningsalternativ och autogiro. Klicka här för att läsa mer.

Om du hellre vill betala din årsavgift direkt via kassan på golfklubben ber vi dig ta kontakt med Joachim på mailadress: joachim@karstagk.se

Har du förslag på engagerad medlem till styrelsen?

Inför vårårsmötet har vi nu fått kännedom om att Roland Clifford inte kandiderar till nästa mandatperiod. Vi riktar ett stort tack till Roland för allt det arbete och engagemang han lagt ned för verksamheten under de fem år han suttit i styrelsen, vi är oerhört tacksamma för det.

Detta gör att vi behöver få in fler kandidater till styrelsen. Finns det någon med intresse att sitta i styrelsen för att driva verksamheten framåt? Det viktiga är att det finns ett engagemang och hjärta för klubbens bästa. Alla förslag beaktas och värderas i processen. 

Vet du någon eller är du själv intresserad? Ring eller maila dina förslag till Valberedningen enligt nedan.

/Valberedningen 
tf ordf Leif Reinholdz

tel: 076-195 31 73

e-post: leifmanilla20@outlook.com

Köp eller sälj golfprylar inför säsongen!

Om du inte redan har plockat fram golfutrustningen för säsongen börjar det bli hög tid. Kanske saknar du något inför säsongen? En golfklubba, en vagn eller kanske ett par skor? Eller är du den typiska golfspelaren som har samlat på hög i allt för många år och önska bli av med något?

På vår Mulliganbutik kan du både köpa och sälja golfprylar. Besök butiken här.

26tio är med i ”Pitch”

I höstas var Brama på uppdrag av Svenska Golfförbundet hos oss för att få en inblick i vår idrottsverksamhet och 26tio

Vi är både stolta och glada över den fina utveckling som 26tio just nu har. I år tränar 140 deltagare kontinuerligt med oss och efterfrågan är stor. I nuläget har vi fått sätta en gräns på antalet deltagare då vi inte har lokalytan vintertid eller fler resurser. Titta gärna på filmen som beskriver 26tio på klubben.

Vad händer på banan just nu?

Den här veckan har vi välkomnat banpersonal till oss från länets klubbar för en heldag tillsammans med fokus på bana. Träffen arrangeras av Örebro Läns Golfförbund och det blev mycket givande diskussioner om allt från hybridgräs till vintertäckning och robotklippning.

Vi har även varit på bevattningskurs på Österåkers Golfklubb där vi fick både ny och fördjupad kunskap om vårt bevattningssystem.

Drivingrangen är öppen – så länge vädret tillåter.

För den som har längtat att se golfbollen flyga utomhus finns det nu möjlighet att slå på drivingrangen. Vi håller den öppen så länge vädret tillåter. OBS! Under våren kommer vi att byta system på rangen vilket innebär att vi inte laddar några befintliga rangekort mot betalning. Om du har ett laddat kort sedan innan går det bra att använda det. Vanligt betalkort går också bra. 

Kom gärna ut och slå lite bollar i samband med en lunch, imorgon öppnar restaurangen!

Banan är stängd för vinterspel 

Med hänsyn till allt arbete vi genomför på banan just nu håller vi den fortsatt stängd för vinterspel. 

Köp Golfamore (f.d. Golfhäftet) och få PLUS på köpet!

Nu är Golfamores (f.d. Golfhäftet) populära PLUS-kampanj här! Köper du Golfamore 2024 idag får du PLUS på köpet (värde 200 kr). Med Golfamore PLUS kan du besöka dina favoriter bland Golfamore-banorna igen på utvalda PLUS-tider och fortsätta golfa till halv greenfee. Hur härligt låter inte det?

Golfamore med PLUS nu 595:- (ord. pris 795:-)

Klicka här för att beställa Golfamore via klubben.

Med Golfamore 2024 spelar du över 1300 banor i över 20 länder till 50% rabatt på greenfee. Du sparar pengar redan efter 2-3 rundor med Golfamore 2024. En jättebra deal tycker vi!

Juniorverksamheten

Välkommen att anmäla dig till årets utomhussäsong! 

Vi planerar för att starta utomhussäsongen vecka 19 och nu går det bra att anmäla sig direkt via vår hemsida. Vi har träningsgrupper i olika åldrar, på olika dagar och med lite olika inriktning. Dessutom erbjuder vi olika mycket träning beroende på vad du som junior önskar. 

Välkomna på föräldramöte i Lundhagskyrkan den 4 april klockan 18.00. Alla som är intresserade av vår juniorverksamhet är välkommen att delta, oavsett om ditt barn vill börja träna med oss eller om junioren redan är aktiv. 

Klicka här för att läsa mer. 

Instagram