NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Hösten 2024 flyttar vi inomhusverksamheten till Casa De Padel i Migo-huset i Bettorp!

Hösten 2021 inredde vi golfhallen och har efter det haft förmånen att kunna bedriva verksamhet året runt tack vare vår affärsvän och samarbetspartner Nya Åkeriet i Örebro AB. Idrottsverksamheten har kunnat expandera och med cirka 75 barn i träning året runt plus 140 deltagare i 26tio har vi efter den här vintern växt ur vår kostym och sett över möjligheten att hitta en större lokal. Vi vill understryka vår tacksamhet till Micke på Nya Åkeriet som upplåtit utrymme i tvätthallen vilket varit en bidragande orsak till den fina utveckling som Kårsta GK har relaterat till träning- och idrottsverksamheten.

Vi kommer att flytta in i Casa De Padel, Bettorp, under hösten där möjligheterna är fantastiska för att skapa en ännu bättre idrottsverksamhet i kombination med mervärden till våra medlemmar. I huset finns det idag padel, gym, lunchrestaurang, spa, kontorslandskap, loungemiljö och omklädningsrum. Vi är nu i uppstarsfasen för att knyta samarbeten och arbeta för en riktigt häftig miljö för golf hösten 2024. Mer information kommer inom kort.

Pressmeddelande från Casa De Padel

Vi är glada att knyta till oss Kårsta GK, som ny hyresgäst i MIGO-huset. Kårsta GK, kommer husera på bottenplan bredvid Impuls gym. Man kommer erbjuda sina kunder och medlemmar in-door golf med flera golfsimulatorer (TrackMan) och puttning.

Inflytt och start av byggnationen sker efter semestern.

Med Kårsta GK som ny hyresgäst, fortsätter MIGO med sin långsiktiga strategi att skapa Örebros häftigaste kontorskomplex.

Välkommen på seniorupptakt 11 april

Torsdag den 11 april bjuder seniorkommittén in till vårupptakt i Lundhagskyrkan. Vi bjuder alla som kommer på fika från klockan 17.30 och upptakten börjar sedan klockan 18.00.

Alla som vill delta är välkomna. Ingen föranmälan krävs.

Drivingrangen är öppen

För den som har längtat att se golfbollen flyga utomhus finns det nu möjlighet att slå på drivingrangen. Under våren kommer vi att byta system på rangen vilket innebär att vi inte laddar några befintliga rangekort mot betalning. Om du har ett laddat kort sedan innan går det bra att använda det. Vanligt betalkort går också bra. 

Kom gärna ut och slå lite bollar i samband med en lunch, imorgon öppnar restaurangen!

Renovering och uppfräschning av golfstudion

Den här veckan har vi påbörjat en uppfräschning och renovering av golfstudion på klubben. Vår ambition är att göra det ännu trevligare för den som vill ta en golflektion tillsammans med någon av våra tränare. Inför säsongen har vi förbättrat den tekniska utrustningen och står redo med Trackman (bollradar) och analysprogram för att hjälpa dig på allra bästa sätt. Passa på att boka en golflektion inom kort, då har du förutsättningarna för att lyckas bättre under säsongen! Klicka här för mer information om vår träningsverksamhet.

Vill du börja spela golf?

Vi erbjuder nybörjarkurser inomhus!

Årets utomhussäsong närmar sig och vad passar inte bättre än att vara redo för golf direkt när banan öppnar? För endast 950 kronor erbjuder vi Grönt kort-kurs tillsammans med våra tränare där både teori och praktik ingår i kursen. Om du sedan vill bli medlem hos oss erbjudet ett subventionerat pris under dina t-r-e första år hos oss.

Klicka här om du vill veta mer eller anmäla dig till en kurs.

Välkommen att fira in påsken med oss!

Under nästkommande vecka har vi restaurangen öppen onsdag-söndag och vi erbjuder påskbuffé i en trevlig miljö. Läs mer och boka ditt bord här.

Jens Fröderberg – vår nya PGA tränare!

Det är med stor glädje vi kan presentera vår nya tränare Jens Fröderberg välkommen till klubben! Jens kommer ursprungligen från Bollnäs men har arbetat på Öijared Golfklubb. Vi skulle beskriva honom som en mycket kompetent och varmt person som studerar tillsammans med Mimmi på PGA Högre tränarutbildning. Jens kommer att ha en kombinerad tjänst som tränare och receptionist under sommaren för att vintertid jobba i team med Mimmi som tränare samt med marknad/sälj.

Jens kommer att börja sin anställning hos oss den 2 april. Varmt välkommen till oss! 

Nedan ser ni en hälsning och kort presentation från Jens:

Mitt namn är Jens Fröderberg, jag är 32 år gammal och kommer urpsrungligen från Bollnäs i Hälsingland. Jag har däremot bott i Göteborg de senaste åren och då jobbat på Öijared GK.

Jag har spelat golf sedan barnsben, och det blir faktiskt bara roligare och roligare för varje år som går (tro det eller ej). På fritiden gillar jag givetvis att spela golf, gymma och umgås med min flickvän, familj och vänner. Det blir också en del Padel. En av anledningarna till att jag fått upp ögonen för just Kårsta är på grund av den familjära känsla jag kände så fort jag kom hit första gången. Det kändes verkligen som att komma hem trots att jag aldrig varit här tidigare.

Med det sagt är jag oerhört taggad på allt vad Kårsta GK har att erbjuda och jag är helt övertygad om att vi kommer ha väldigt roligt tillsammans!

Tre snabba: Longest Drive? 346m

Favoritmat? Smashed Burgare

Roligaste golfbana? Bollnäs GK

Juniorverksamheten

Välkommen att anmäla dig till årets utomhussäsong! 

Vi planerar för att starta utomhussäsongen vecka 19 och nu går det bra att anmäla sig direkt via vår hemsida. Vi har träningsgrupper i olika åldrar, på olika dagar och med lite olika inriktning. Dessutom erbjuder vi olika mycket träning beroende på vad du som junior önskar. 

Välkomna på föräldramöte i Lundhagskyrkan den 4 april klockan 18.00. Alla som är intresserade av vår juniorverksamhet är välkommen att delta, oavsett om ditt barn vill börja träna med oss eller om junioren redan är aktiv. 

Klicka här för att läsa mer. 

Har du förslag på engagerad medlem till styrelsen?

Inför vårårsmötet har vi nu fått kännedom om att Roland Clifford inte kandiderar till nästa mandatperiod. Vi riktar ett stort tack till Roland för allt det arbete och engagemang han lagt ned för verksamheten under de fem år han suttit i styrelsen, vi är oerhört tacksamma för det.

Detta gör att vi behöver få in fler kandidater till styrelsen. Finns det någon med intresse att sitta i styrelsen för att driva verksamheten framåt? Det viktiga är att det finns ett engagemang och hjärta för klubbens bästa. Alla förslag beaktas och värderas i processen. 

Vet du någon eller är du själv intresserad? Ring eller maila dina förslag till Valberedningen enligt nedan.

/Valberedningen 
tf ordf Leif Reinholdz

tel: 076-195 31 73

e-post: leifmanilla20@outlook.com

Köp eller sälj golfprylar inför säsongen!

Om du inte redan har plockat fram golfutrustningen för säsongen börjar det bli hög tid. Kanske saknar du något inför säsongen? En golfklubba, en vagn eller kanske ett par skor? Eller är du den typiska golfspelaren som har samlat på hög i allt för många år och önska bli av med något?

På vår Mulliganbutik kan du både köpa och sälja golfprylar. Besök butiken här.

26tio är med i ”Pitch”

I höstas var Brama på uppdrag av Svenska Golfförbundet hos oss för att få en inblick i vår idrottsverksamhet och 26tio

Vi är både stolta och glada över den fina utveckling som 26tio just nu har. I år tränar 140 deltagare kontinuerligt med oss och efterfrågan är stor. I nuläget har vi fått sätta en gräns på antalet deltagare då vi inte har lokalytan vintertid eller fler resurser. Titta gärna på filmen som beskriver 26tio på klubben.

Köp Golfamore (f.d. Golfhäftet) och få PLUS på köpet!

Nu är Golfamores (f.d. Golfhäftet) populära PLUS-kampanj här! Köper du Golfamore 2024 idag får du PLUS på köpet (värde 200 kr). Med Golfamore PLUS kan du besöka dina favoriter bland Golfamore-banorna igen på utvalda PLUS-tider och fortsätta golfa till halv greenfee. Hur härligt låter inte det?

Golfamore med PLUS nu 595:- (ord. pris 795:-)

Klicka här för att beställa Golfamore via klubben.

Med Golfamore 2024 spelar du över 1300 banor i över 20 länder till 50% rabatt på greenfee. Du sparar pengar redan efter 2-3 rundor med Golfamore 2024. En jättebra deal tycker vi!

Instagram