Matkasse Open – golftävlingen för dig med stort hjärta och riktigt bra magkänsla!

Matkasse Open spelas som en fyrmannascramble med kanonstart kl 8.30 den 13 juni på Kårsta GK. Samling 8.00 för genomgång av regler med mera. Fina priser.

Matkasse Open är för den som spelar golf och tycker det känns bra att hjälpa andra. Slå ett slag för den som behöver, hjälp Impact Center att få in 125.000 kr som räcker till drygt 300 matkassar, det är mat för 50 personer under en månad. Det behovet finns verkligen i Örebro.

För de flesta av oss handlar detta inte om pengar, visst, det kan svida lite i plånboken men det går snart över – inte minst av den sköna känslan man får i magen när man hjälper den som går hungrig – som i sin tur får en skön känsla i magen av att få äta sig mätt. Två flugor i ett slag helt enkelt: du får en dag full av golf, den som behöver får en kasse full av mat. Att det kostar är bara att konstatera, därför behöver vi bli fler med hjärta och vilja att bidra till ett bättre Örebro. Visst hakar du på?

Privatperson med stort hjärta: 1.750 kr 
– då ingår lunch, startavgift, greenfee och 4 fulla matkassar till behövande.

Privatperson med EXTRA stort hjärta: 3.000 kr 
– då ingår lunch, startavgift, greenfee och 7 fulla matkassar till behövande.

Företag med stort hjärta: 8.500 kr 
– då ingår lunch, startavgift och greenfee för 4 personer och 19 fulla matkassar till behövande.

Företag med EXTRA stort hjärta: 12.500 kr
– då ingår lunch, startavgift och greenfee för 4 personer och 29 fulla matkassar till behövande.

Anmälan: i formuläret här nedan eller ring Stefan på Impact Center 0703-22 24 33

Målet är att få in mat för minst 125.000 kr under Matkasse Open 2024
Var med och slå ett slag för de som behöver.

Några företag med stort hjärta. Vi blir gärna fler.

Impact Center arbetar renodlat med barmhärtighetstjänster och utför socialt arbete för de mest utsatta i samhället, främst i Örebro. I huvudsak sker det genom utdelning av matkassar utan kostnad och luncher till självkostnadspris eller gratis – och inte minst delar vi med oss av social gemenskap, spontant eller på förutbestämda gemenskapsträffar. Vi har våra rötter i kyrkan men samarbetar både med kyrkor och andra företag, föreningar och organisationer som vill hjälpa behövande medmänniskor. Vi är kallade att vara en spjutspets som når till dem i samhällets utkant, dem som andra inte når. Vi har vår bas på Holmen i Örebro dit många människor kommer varje vecka för att få en matkasse eller för att äta sig mätta – vår dörr står alltid öppen för den som verkligen behöver.

Kontakt:
Impact Center
Stefan Björk
Törngatan 1
0703-22 24 33
kontakt@impactcenter.nu

Anmälan till Matkasse Open 2024:

När din anmälan skickats in blir du kontaktad av Impact Center som är arrangör, tillsammans med Kårsta GK, och hanterar anmälningarna till tävlingen.

Instagram