NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Banstatus och information

Vilken härlig söndag vi fick på klubben!

174 spelare tävlade i dagens tävling “Höstscramblen” och det blev en solig och fin dag även om vinden var lite kylig. Grattis till  Olle Rengman, Pär Lindahl och Claez Sollerman som vann tävlingen med ett resultat på 56,7. 

Det finns risk för frost till veckan och vi ber er respektera att inte beträda golfbanan så länge det är frost. Skulle det vara så att det inte går att spela på din bokade starttid med hänsyn till frost är det ditt ansvar som spelare att boka en ny starttid. 

Nästa helg är det banpersonalens tur att ta “revansch” på alla golfspelare genom golftävlingen Greenkeepers revenge. Det går bra att anmäla sig redan nu till tävlingen och det är med säkerhet en tävling som deltagarna minns för all framtid. Efter tävlingen är det Oktoberfest dit alla tävlingsdeltagare har möjlighet att reservera en plats. Vi tar även emot deltagare som inte medverkar i tävlingen. 

Vem vinner Kårsta Matchplay?

I skrivande stund spelas finalen av Kårsta Matchplay mellan Ludwig Dalborg och Leif Lexon. Tävlingen har spelats som ett matchspelsträd hela säsongen där det nu ska avgöras vem som är bäst på matchspel på klubben… Vi låter er veta i nästa Kårstanytt vem det är som tar hem segern.

Skulle du vilja vara med i 26tio?

Måndag vecka 44 startar en ny träningssäsong med deltagare som anmält sig till 26tio. Alla deltagare börjar med en screening och tillsammans med tränarna skapas en plan och målsättning för nästkommande år, individuellt för alla deltagare. Det är från och med denna period möjligt att träna i vår golfhall igen och bokningsbara träningstider, både med tränare och för individuell träning, kommer att finnas på vår hemsida. 

Vill du läsa mer om 26tio och vad upplägget innebär? Klicka här för vidare information.

Boka en träningstid med Mimmi eller Mathias!

Golfsäsongen är lång och just nu har vi ett riktigt fint erbjudande på golflektion med någon av våra tränare. Boka en träningstid genom att klicka här.

Instagram