NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Banstatus och information

Från och med lördag 14 oktober erbjuder vi höstgreenfee, 300 kronor,  för alla som besöker oss. Erbjudandet gäller både vardag och helg. Banan är fortfarande i mycket fint skick så passa gärna på att besöka oss.

Det finns risk för frost och vi ber er respektera att inte beträda golfbanan så länge det är frost. Skulle det vara så att det inte går att spela på din bokade starttid med hänsyn till frost är det ditt ansvar som spelare att boka en ny starttid. 

Receptionens öppettider
Helgen 14-15 oktober har receptionen öppet som vanligt, klockan 08.00-16.00. Receptionen är öppen fram tills fredag nästa vecka för att sedan stänga för säsongen. Scorekort och betalning av eventuell greenfee sker i greenfeerummet. 

Tidsbokning
Vår tidsbokning är öppen till och med söndag 22 oktober, därefter övergår vi till bollränna. Scorekort och betalning av eventuell greenfee sker i greenfeerummet. 

Vi siktar på att ha banan öppen med sommargreener hela oktober månad ut. 

Städdag 
Vi genomför höstens städdag lördag 28 oktober klockan 12.00-14.00. Från och med nästa vecka kommer du kunna anmäla dig till städdagen via vår hemsida, håll utkik. 

Stötta klubben – köp Golfamore kortet

Du vet väl om att Golfamorekortet går att köpa av oss på klubben? Om du ska resa utomlands finns det många golfbanor som låter dig spela för reducerad greenfee mot uppvisande av kortet. Just nu är det kampanj, köp ett kort i år och du får ett Golfamorekort för hela nästa säsong på köpet. Golfamore är det nya namnet på Golfhäftet. 

Klicka här för att köpa ett Golfamorekort via klubben. 

Lunchbuffé med start nästa vecka!

Från och med måndag nästa vecka övergår vi till lunchbuffé på klubben. Vi serverar lunch mellan klockan 11.30-14.00 och det kostar 99 kronor att äta. Restaurangen är öppen till 22 december och vi övergår till jullunch den 27 november.

Restaurangen är öppen måndag-fredag i perioden 16 oktober-24 november.

Den här helgen är restaurangen öppen som vanligt och på menyn serveras det Gulaschsoppa med creme fraiche och lantbröd alternativt 
Kårstarullade köttbullar med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon och inlagd gurka. Välkommen!

Grattis Ludwig Dalborg, vinnare av Kårsta Matchplay!

Det blev en riktigt spännande final i Kårsta Matchplay mellan Leif Lexon och Ludwig Dalborg. Matchspelet har pågått hela säsongen och den stora segraren blev tillslut Ludwig Dalborg! Stort grattis!

Skulle du vilja vara med i 26tio?

Måndag vecka 44 startar en ny träningssäsong med deltagare som anmält sig till 26tio. Alla deltagare börjar med en screening och tillsammans med tränarna skapas en plan och målsättning för nästkommande år, individuellt för alla deltagare. Det är från och med denna period möjligt att träna i vår golfhall igen och bokningsbara träningstider, både med tränare och för individuell träning, kommer att finnas på vår hemsida. 

Vill du läsa mer om 26tio och vad upplägget innebär? Klicka här för vidare information.

Boka en träningstid med Mimmi eller Mathias!

Golfsäsongen är lång och just nu har vi ett riktigt fint erbjudande på golflektion med någon av våra tränare. Boka en träningstid genom att klicka här.

Instagram