NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Dukarna är på.

Snön och kylan kom fort i år. Tack vare kunniga och erfarna banarbetare var vi förberedda och kunde täcka greenerna utan att få snö under dukarna på hål 10-18 och båda puttgreenerna. Hål 1-9 brukar vi inte täcka då de ligger bättre till vädermässigt och klarar övervintringar utan dukar. Under veckan har det också hunnits med att röja sly i diken som ska grävas.
Klicka på bilderna så blir de större.

Kom och smaka på julstämningen!

Eller gör det enkelt och beställ den hem istället!

Nu är det äntligen jul i restaurangen. Till och med söndag den 17 december är du varmt välkommen att äta jullunch och julbord. Har du inte möjlighet att komma kan du beställa hem julmaten istället – varför inte göra det enkelt? Se vad som kan passa och klicka på den bild nedan som du är nyfiken på:

Golfhallen är öppen för säsongen!
Det är redan full aktivitet i hallen och alla som vill är välkomna att boka en träningstid, både för egen träning eller med någon av våra tränare.

Vill du ha ett bagskåp nästa säsong?
Vi har för närvarande skåp lediga på klubben. Om du är intresserad kan du skicka ett mail till info@karstagk.se

Julbord med våra affärsvänner

Klicka på bilderna så blir de större.

I onsdags bjöd vi alla affärsvänner på julbord. En del hade med sig en kollega, kund, familj eller vän. Vi var tjugofyra stycken som hade en trevlig kväll och ett fantastiskt julbord. Under kvällen berättade klubbens sponsoransvariga Mimmi Bergman om verksamheten och tackade samtidigt affärsvännerna för gott samarbete och deras viktiga insats för klubben. Vår ordförande Andreas Edenvik delade också med sig lite om visioner, omvärld och framtid för klubben.

Nu finns din årsavgift för säsongen 2024 upplagd i Mingolf

Det är enkelt att betala din medlems- och spelavgift från golfklubben via Min Golf. Vi påminner dig om att du inte får någon faktura skickad till dig utan du behöver själv logga in och betala din avgift. Klicka här för att komma till Min golf.

På vår hemsida finns det en enkel lathund som beskriver hur du gör för att betala avgifterna. Det finns även information om friskvårdsbidrag, betalningsalternativ och autogiro. Klicka här för att läsa mer.

Årsavgifterna för säsongen 2024 förfaller den 31 januari 2024.

Om du hellre vill betala din årsavgift direkt via kassan på golfklubben erbjuder vi två specifika tillfällen för det:

18 december, klockan 09.00-11.00

18 januari, klockan 11.00-13.00

Betalningen sker i receptionen vid dessa tillfällen.

2 Golfamore kort + gåva på köpet = Årets julklapp

Äntligen kan vi börja blicka fram emot en härlig och mysig jul med nära och kära. Men inte bara det, vi kan snart även se fram emot ett nytt golf-år och golfsäsongens första golfrunda. När vi minst anar det är det återigen dags att pegga upp på första tee och då gäller det att vara redo med årets Golfamore kort! Passa på att ge bort mer golf och nya golfupplevelser i julklapp till dina nära och kära, så ni kan spela till halv greenfee tillsammans hela nästa år.

Köper du 2 Golfamore kort just nu får du även välja en gåva. Välj mellan:
• Retro head cover
• Modern head cover
• Dad hat-keps
• Baseball keps
• Golfamore-handduk
• Golfamore-mössa

Det finns alltid någon att ge bort ett Golfamore kort till! Köp ett till dig och ett till din vän, partner eller någon du vill ska spela mer golf nästa år.

Kampanjen gäller t o m 24 december. 

Klicka här för att köpa ett Golfamorekort och stötta klubben.

2 Golfamore kort + gåva på köpet = Årets julklapp

Äntligen kan vi börja blicka fram emot en härlig och mysig jul med nära och kära. Men inte bara det, vi kan snart även se fram emot ett nytt golf-år och golfsäsongens första golfrunda. När vi minst anar det är det återigen dags att pegga upp på första tee och då gäller det att vara redo med årets Golfamore kort! Passa på att ge bort mer golf och nya golfupplevelser i julklapp till dina nära och kära, så ni kan spela till halv greenfee tillsammans hela nästa år.

Köper du 2 Golfamore kort just nu får du även välja en gåva. Välj mellan:
• Retro head cover
• Modern head cover
• Dad hat-keps
• Baseball keps
• Golfamore-handduk
• Golfamore-mössa

Det finns alltid någon att ge bort ett Golfamore kort till! Köp ett till dig och ett till din vän, partner eller någon du vill ska spela mer golf nästa år.

Kampanjen gäller t o m 24 december. 

Klicka här för att köpa ett Golfamorekort och stötta klubben.

Häng med oss till Spanien i vår!

Klicka på bilderna så blir de större.

Till våren kommer vi att genomföra två golfresor till Spanien och du kan redan idag anmäla dig. Mathias och Anna kommer att genomföra den första resan till östra Spanien 13-20 april och du kan läsa mer här. Mimmi och Anna genomför en tjejresa till sydvästra Spanien 27 april-4 maj och du kan läsa mer här.

Om du reser ensam och vill följa med på resan, hör av dig till klubben om du kan tänka dig att dela rum med någon annan resenär.

Boka en träningstid med Mimmi eller Mathias!

Kanske ska du resa utomlands och vill ha med dig några bra tips inför det? Eller kanske vill du satsa på vinterträning i golfhallen?
Mimmi och Mathias hjälper dig gärna.

Boka en träningstid genom att klicka här.

Ännu är det för lite snö för skidspår!

Vi har provat att spåra för skidspår. Det är fortfarande för lite snö för att det ska gå att få spår som håller ihop, se bilden. Vi som gillar skidåkning får hålla tummarna att kylan håller i sig och att det kommer mer snö så vi snart kan åka skidor på vår golfbana.

Föreläsning om screening för alla 26tio-deltagare!

Under 26tio-året kommer vi att genomföra olika föreläsningar för att öka kunskaperna för alla 26tio-deltagare.

Första föreläsningen kommer att handla om den screening som 26tio-deltagare precis gjort. Vi kommer gå igenom de värden som finns med i screeningen och berättar hur de är tätt sammankopplade. Vi kommer även prata om hur man kan lägga upp träningen för att nå bästa effekt. Alla som kommer får ett rykande färskt anteckningsblock med 26tio-design som enkelt får plats i bagen, lätt till hands och alltid redo för nya lärdomar att komma ihåg. Är du med i 26tio och inte anmäld? Passa på innan det blir fullt. Kom i tid om du vill köpa en fika innan det börjar.

När? 6 december kl 19.00 (17.30 är fullbokad)
Var? Strike i Örebro, Nastagatan 11.
Kostnad? Gratis!
För? Alla deltagare i 26tio
Anmälan? länk på 26tio medlemssida

Vet du inte vad 26tio är? Kolla in här »

Klicka på bilderna så blir de större.
Instagram