NYHETER INFO & ERBJUDANDEN FRÅN KÅRSTA GK

Golfhallen är öppen för säsongen!
Det är redan full aktivitet i hallen och alla som vill är välkomna att boka en träningstid, både för egen träning eller med någon av våra tränare.

Vill du ha ett bagskåp nästa säsong?
Vi har för närvarande skåp lediga på klubben. Om du är intresserad kan du skicka ett mail till info@karstagk.se

Kom och smaka på julstämningen!

Eller gör det enkelt och beställ den hem istället!

Nu är det äntligen jul i restaurangen. Från och med måndag den 27 nov till söndag den 17 december är du varmt välkommen att äta jullunch och julbord. Har du inte möjlighet att komma kan du beställa hem julmaten istället – varför inte göra det enkelt? Se vad som kan passa och klicka på den bild nedan som du är nyfiken på:

Förberedelserna för vintern har börjat på allvar.

Vi har börjat torva för dukarna men hoppas kunna vänta lite till innan vi täcker greenerna. Väderprognosen talar dock för att vi täcker någon av de närmaste veckorna. När det närmar sig kan det komma önskemål om hjälp på kort varsel, har du möjlighet att vara med är vi tacksamma. Pumphuset är målat och vi har börjat gräva och förbättra våra diken.
Klicka på bilderna så blir de större.

Strategi 2031 – golfen i framtiden med SGF

I torsdags, 23 nov, var SGFs generalsekreterare Gunnar Håkansson här i Örebro och presenterade “Strategi 2031 – golfen i framtiden”. Under kvällen fick vi klubbar i länet möjlighet att lägga fram vad vi ser som hot och möjligheter för oss som förening och för golfen i allmänhet. Bland annat utifrån den input SGF får från oss ska en ny strategi för Svenska Golfförbundet beslutas 2025. Målet är en plan som stäcker sig sex år framåt från 2025, alltså till 2031.

Varför en ny strategi?
Kraven från spelare, samhälle och omvärld, men också från klubb, förändras ständigt. För att golfen i Sverige ska fortsätta att vara en omtyckt och populär idrott behöver en strategi för Svenska Golfförbundet löpande justeras. SGFs strategiarbetet är en viktig del i att lyssna in behov och idéer från olika delar av Golfsverige, som en del av denna process.

Kårsta representerades av styrelsen genom Sofia Dahlerus (ej på bild), Camilla Gartz och Andreas Edenvik.

SGFs “Strategi 2031 – golfen i framtiden” sammanfaller väldigt bra med det arbete styrelsen gör just nu – läs vad som sades på inledningen på vårt årsmöte om vår omvärld och framtiden här »

Golf och padel med Stjärnhusen

I lördags var Kårsta GK på plats under en padeltävling arrangerad av vår affärsvän Stjärnhusen. Under dagen så hade alla möjlighet att delta i en chiptävling där segraren vann två julluncher hos oss. Tack till Stjärnhusen för att vi fick vara på plats under dagen och visa upp Kårsta GK!

Klicka på bilderna så blir de större.

Nu finns din årsavgift för säsongen 2024 upplagd i Mingolf

Det är enkelt att betala din medlems- och spelavgift från golfklubben via Min Golf. Vi påminner dig om att du inte får någon faktura skickad till dig utan du behöver själv logga in och betala din avgift. Klicka här för att komma till Min golf.

På vår hemsida finns det en enkel lathund som beskriver hur du gör för att betala avgifterna. Det finns även information om friskvårdsbidrag, betalningsalternativ och autogiro. Klicka här för att läsa mer.

Årsavgifterna för säsongen 2024 förfaller den 31 januari 2024.

Om du hellre vill betala din årsavgift direkt via kassan på golfklubben erbjuder vi två specifika tillfällen för det:

18 december, klockan 09.00-11.00

18 januari, klockan 11.00-13.00

Betalningen sker i receptionen vid dessa tillfällen.

Stötta klubben – köp Golfamorekortet

Golfamore firar Black Week med årets bästa erbjudande där du får PLUS på köpet (värde 200 kr), köper du 2 Golfamore kort får du även gåva på köpet. I år finns sex riktigt snygga gåvor att välja mellan, men det är först till kvarn som gäller så köp redan idag för att säkra din favoritgåva!
Med Golfamore kortet spelar du golf till halv greenfee på över 1300 golfbanor i över 20 länder i Europa. Har du redan köpt Golfamore kortet till dig själv finns säkert någon som älskar golf lika mycket som du, som du kan ge bort ett Golfamore kort till. Varför inte i julklapp? Perfekt att ge bort till den golftokige!

Kampanjen gäller t o m 27 november. 

Gåva och PLUS på köpet!

Välj mellan två erbjudanden:
1.  Köp 1 Golfamore kort 2024 och få PLUS på köpet (värde 200 kr).
2.  Köp 2 Golfamore kort 2024 och få PLUS med båda korten (värde 400:-) OCH en extra gåva.

Du kan välja mellan hela 6 olika gåvor: 
• Retro head cover
• Modern head cover
• Dad hat-keps
• Baseball keps
• Golfamore-handduk
• Golfamore-mössa

Klicka här för att köpa ett Golfamorekort via klubben.

Stötta klubben – köp Golfamore kortet

Golfamore firar Black Week med årets bästa erbjudande där du får PLUS på köpet (värde 200 kr), köper du 2 Golfamore kort får du även gåva på köpet. I år finns sex riktigt snygga gåvor att välja mellan, men det är först till kvarn som gäller så köp redan idag för att säkra din favoritgåva!
Med Golfamore kortet spelar du golf till halv greenfee på över 1300 golfbanor i över 20 länder i Europa. Har du redan köpt Golfamore kortet till dig själv finns säkert någon som älskar golf lika mycket som du, som du kan ge bort ett Golfamore kort till. Varför inte i julklapp? Perfekt att ge bort till den golftokige!

Kampanjen gäller t o m 27 november. 

Gåva och PLUS på köpet!

Välj mellan två erbjudanden:
1.  Köp 1 Golfamore kort 2024 och få PLUS på köpet (värde 200 kr).
2.  Köp 2 Golfamore kort 2024 och få PLUS med båda korten (värde 400:-) OCH en extra gåva.

Du kan välja mellan hela 6 olika gåvor: 
• Retro head cover
• Modern head cover
• Dad hat-keps
• Baseball keps
• Golfamore-handduk
• Golfamore-mössa

Klicka här för att köpa ett Golfamorekort via klubben.

Häng med oss till Spanien i vår!

Klicka på bilderna så blir de större.

Till våren kommer vi att genomföra två golfresor till Spanien och du kan redan idag anmäla dig. Mathias och Anna kommer att genomföra den första resan till östra Spanien 13-20 april och du kan läsa mer här. Mimmi och Anna genomför en tjejresa till sydvästra Spanien 27 april-4 maj och du kan läsa mer här.

Om du reser ensam och vill följa med på resan, hör av dig till klubben om du kan tänka dig att dela rum med någon annan resenär.

Boka en träningstid med Mimmi eller Mathias!

Kanske ska du resa utomlands och vill ha med dig några bra tips inför det? Eller kanske vill du satsa på vinterträning i golfhallen?
Mimmi och Mathias hjälper dig gärna.

Boka en träningstid genom att klicka här.

Nu har 26tio kommit i gång ordentligt

Våra tränare Mathias och Mimmi är fullt upptagna med att instruera och lära ut allt om golfens utmaningar. 140 st deltagare är nu i sluttampen för sin screening, en nulägesanalys på svingen, för att senare under 2024 kunna jämföra och se hur utvecklingen går. Screeningen görs med hjälp av en simulator som digitalt läser av vinklar på diverse sätt, hur snabbt man svingar med mera. Några av dessa siffror man får fram ser du bakom Mathias på bild två nedan. Vet du inte vad 26tio är? Kolla in här »
Klicka på bilderna så blir de större.
Instagram